MAE FAA THAI FOOD ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mae Faa Thai Food Almere. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 20:06 Super lekker! Misschien handig om ook aan te geven welke allergenen er gebruikt worden (zoals sesam in mijn geval ;-) )
27 jun 2024 om 5:49 Bah, had de helft weg gegooid. Ik had noedels besteld met garnalen. Het eten smaakte erg zuur. Het viel als een blok op mijn maag. Nooit meer!!!!
26 jun 2024 om 19:28 Het eten was heerlijk.De service en bezorgtijd was uitermate slecht.16:10 besteld en kreeg me bestelling om 18:45 En t ging om een pad thai,Niks ingewikkelds Ik heb gebeld,Meneer gaf alleen maar thuisbezorgd de schuld.geen sorry, geen extra, niks
23 jun 2024 om 21:47 Uitstekend Thais eten. De soepen zijn heerlijk, net als al het andere eten.
23 jun 2024 om 20:47 Aardige pad Thai alleen de kip had anders gemogen.
21 jun 2024 om 19:44 Voor deze eerste keer deze Thai geprobeerd. Het was heerlijk! Ik kan de dorade met rode curry zeker aanraden.
19 jun 2024 om 10:01 Snel bezorgd dus, maaltijden smaakten goed. Eerste keer bestellen bij deze zaak, bij bezorging bleek 1 item verkeerd maar dit is met goede coulance alsnog nageleverd. Heel fijn contact gehad hierover en het is opgelost. Dank jullie wel!
16 jun 2024 om 21:48 Alles zag er vers uit en het was heerlijk. Zeker een aanrader
13 jun 2024 om 19:09 Was echt heerlijk! Echt een dikke aanrader!!!
12 jun 2024 om 8:35 Kwam precies op tijd. Heerlijke maaltijd. Alleen de bezorg en bijkomende kosten vrij hoog
6 jun 2024 om 16:12 Was heerlijk!
2 jun 2024 om 20:38 Was heerlijk en goed warm gaan we meer bestelen